Konfigurere filtrering

6. mai 2024

ID 178645

Slik slår du på anropsfiltrering:

1. På Kaspersky-appens nederste fane, trykk på Alle funksjoner.
  2. Trykk Anropsfilter.
  3. Sett Blokker anrop fra uønskede numre til PÅ.

Anrop fra avslå-listen blir nå blokkert.

Du kan også slå av eller på en ledetekst for å blokkere et ukjent nummer. Du ser denne spørredialogen like etter et anrop fra numre som ikke er i kontaktene dine. Fra denne spørsmålsdialogen kan du legge til et ukjent nummer i avslå-listen din med et enkelt tapp. Se delen Hvordan legger jeg til et telefonnummer i Avslå-listen like etter et anrop for mer informasjon.

Alternativet Varsle etter anrop er kun tilgjengelig for brukere i Russland, Indonesia og i Kasakhstan.

Slik slår du på spørredialogen:

1. På Kaspersky-appens nederste fane, trykk på Alle funksjoner.
  2. Trykk Anropsfilter.
  3. Sett Varsle etter samtaler til PÅ.

Når du er ferdig med anropet eller har avslått det, vil du nå se denne spørredialogen.

Hvis Kaspersky-appen Hvem ringer er installert på enheten, bruker Kaspersky spørreinnstillingene fra denne appen. I dette tilfellet kan du endre hurtiginnstillingene i appen Kaspersky Who Calls. Vær oppmerksom på at Kaspersky Who Calls kun er tilgjengelig i Russland, Indonesia og i republikken Kasakhstan.