Utfører innledende konfigurasjon av Trygg surfing

6. mai 2024

ID 132356

For å aktivere Trygg surfing, må du først konfigurere den. Trygg surfing er deaktivert som standard når appen er installert.

Slik utfører du den første konfigurasjonen av Trygg surfing:

1. På Kaspersky-appens nederste fane, trykk på Alle funksjoner.
  2. Trykk på Sikker surfing.

Dette starter oppsettsveiviseren for Trygg surfing.

3. Følg instruksjonene i veiviseren.

Trygg surfing er klar til bruk. Nå kan du surfe trygt på internett ved å bruke den beskyttede nettleseren.

Slik redigerer du Trygg surfing-innstillinger etter første konfigurasjon:

1. På Kaspersky-appens nederste fane, trykk på Alle funksjoner.
  2. Trykk på Sikker surfing.