Kaspersky Internet Security 20

Slik sender du en tilbakemelding om Safe Money

29. august 2019

ID 126790

Du kan sende tilbakemeldinger til Kaspersky om Safe Money-komponentens virkemåte eller rapportere et problem med denne komponenten.

Slik sender du tilbakemeldinger om operasjonen til komponenten Safe Money.

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på knappen Safe Money.

Vinduet Safe Money åpnes. Hvis du åpner vinduet for første gang, vil, Kaspersky Internet Security tilby å vise deg hvordan Safe Money fungerer. Du kan hoppe over denne informative omvisningen.

3. Klikk på Send tilbakemelding for å åpne et vindu der du kan legge inn en tilbakemelding om Safe Money-komponentens ytelse.
  4. Vennligst vurder Safe Money på en skala fra 1 til 5 ved å velge 1 til 5 stjerner.
  5. Hvis du vil legge ved en kommentar til tilbakemeldingen din, skriver du inn teksten i feltet Detaljer.
  6. Klikk på knappen Send.

Hvis du opplever et problem mens du bruker Beskyttet nettleser, kan du rapportere det til Kaspersky.

Slik rapporterer du et problem med Beskyttet nettleser:

1. Klikk på Rapporter et problem i popup-vinduet Kaspersky Internet Security Beskyttet Nettleser nederst til høyre i Beskyttet nettleser.

I vinduet som åpnes, kan du rapportere et problem med Safe Money.

2. I nedtrekkslisten Problem velger du elementet som beskriver problemet best:
    • Jeg bruker det ikke. Velg dette elementet hvis du ikke bruker Safe Money eller har besluttet å avvelge bruk av Safe Money.
    • Nettstedet åpnes for tregt. Velg dette elementet hvis det tar lengre tid å åpne nettstedet enn det tar i en vanlig nettleser.
    • Beskyttet nettleser starter når det ikke trengs. Velg dette elementet hvis nettsteder som ikke krever bruk av Safe Money, åpnes i Beskyttet nettleser.
    • Nettstedet kan ikke autoriseres. Velg dette elementet hvis det oppstår feil under autorisasjonsforsøk på et nettsted åpnet i Beskyttet nettleser.
    • Nettstedet vises feil eller åpnes ikke. Velg dette elementet hvis nettsteder ikke åpnes i Beskyttet nettleser eller vises med feil eller forvrengninger.
    • Feil ved verifisering av nettstedets sertifikat. Velg dette elementet hvis feilmeldinger vises under valideringen av nettstedssertifikater.
    • Kunne ikke ta et skjermbilde mens Beskyttet nettleser kjører. Velg dette elementet hvis skjermbilder ikke opprettes i Beskyttet nettleser.
    • Feil under inntasting eller innliming fra tastaturet eller utklippstavlen. Velg dette elementet hvis det oppstår feil under inntasting av data i Beskyttet nettleser.
    • En nettside åpnet i Beskyttet nettleser kan ikke skrives ut. Velg dette elementet hvis du ikke kan skrive ut en åpen side på et nettsted.
    • Det vises en melding som advarer om viktige operativsystemoppdateringer som ikke er installert. Velg dette elementet hvis «Viktige systemoppdateringer er ikke installert» vises når du kjører Beskyttet nettleser.
    • En annen nettleser kjører som Beskyttet nettleser. Velg dette elementet hvis Beskyttet nettleser åpnes i en annen nettleser enn den du starter den med.
    • Feil under bruk. Velg dette elementet hvis Beskyttet nettleser har returnert en feil.
    • Annet. Velg dette elementet hvis problemet du opplever ikke dekkes av andre elementer.
  3. For å sende ytterligere informasjon om problemet til Kaspersky kan du skrive inn beskrivelsen i tekstfeltet Detaljer.
  4. Klikk på knappen Send.

Hvis programmet ikke kan sende tilbakemeldingen (for eksempel fordi du ikke har internettforbindelse), lagres tilbakemeldingen på datamaskinen. Den lagrede tilbakemeldingen vil være synlig i 30 dager.

Du kan sende tilbakemeldinger om operasjonen til komponenten Safe Money opptil ti ganger hver dag.

Du kan også sende tilbakemeldinger etter at komponenten Safe Money er deaktivert. Etter at komponenten er deaktivert, kan du sende tilbakemeldinger én gang i måneden.