Kaspersky Internet Security 20

Slik kjører du Kaspersky Secure Connection

29. august 2019

ID 127185

Kaspersky Secure Connection installeres sammen med Kaspersky Internet Security. Du kan starte Kaspersky Secure Connection fra Start-menyen (i Microsoft Windows 7 eller tidligere operativsystemer), fra startskjermen (i Microsoft Windows 8 eller nyere operativsystemer) eller fra vinduet Kaspersky Internet Security.

Slik starter du Kaspersky Secure Connection fra vinduet Kaspersky Internet Security:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på knappen Flere verktøy nederst i hovedvinduet.

Vinduet Verktøy åpnes.

3. Gå til delen Mitt nettverk.
  4. Klikk på koblingen Sikker tilkobling for å åpne vinduet Sikker tilkobling.
  5. Klikk på Åpne.

Dette åpner hovedvinduet for Kaspersky Secure Connection.

Du finner mer informasjon om operasjonen til Kaspersky Secure Connection i programmets hjelpefil.