Kaspersky Internet Security 20

Installere over andre Kaspersky-programmer

29. august 2019

ID 144591

Installere en ny versjon av Kaspersky Internet Security over en tidligere versjon av Kaspersky Anti-Virus

Hvis du installerer en ny versjon av Kaspersky Internet Security på en datamaskin som allerede har en tidligere versjon av Kaspersky Anti-Virus med en gyldig lisens, vil aktiveringsveiviseren be deg om å velge ett av følgende alternativer:

• Fortsett å bruke Kaspersky Anti-Virus med gjeldende lisens. I slike tilfeller startes migrasjonsveiviseren. Når migrasjonsveiviseren er fullført, er den nye versjonen av Kaspersky Anti-Virus installert på datamaskinen. Du kan bruke Kaspersky Anti-Virus før lisensen til den tidligere versjonen av Kaspersky Anti-Virus utløper.
  • Fortsette med installasjonen av den nye versjonen av Kaspersky Internet Security. I dette tilfellet vil programmet installeres og aktiveres i henhold til standard installasjonsprosedyre.

Installere Kaspersky Internet Security over Kaspersky Security Cloud

Hvis du vil installere Kaspersky Internet Security over Kaspersky Security Cloud, vil du ikke kunne bruke Kaspersky Internet Security under lisensen for Kaspersky Security Cloud. Du kan bruke Kaspersky Security Cloud under denne lisensen på en annen enhet.

Programinnstillingene for Kaspersky Security Cloud vil ikke bli lagret, og kan ikke brukes i Kaspersky Internet Security.