Kaspersky Internet Security 20

Slik velger du kategorier av objekter for analyse

29. august 2019

ID 152477

For å velge kategorier av objekter oppdaget under analyse:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på denne knappen Settings 2019.png.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg Beskyttelse i menyen i venstre del av vinduet.
  4. Velg Application Manager under Beskyttelse til høyre i vinduet.

Vinduet Innstillinger for Application Manager åpnes.

5. Klikk på lenken Velg kategorier med objekter for å gå til vinduet Kategorier med objekter.
  6. Utfør følgende handlinger:
    • For å utføre en analyse av installerte programmer velger du avkrysningsboksen Programmer.
    • For å utføre en analyse av installerte nettleserutvidelser velger du avkrysningsboksen Leserutvidelser.
  7. Velg kategoriene av programmer og nettleserutvidelser du vil finne og eventuelt fjerne. For å gjøre dette merker du av i boksene overfor de valgte kategoriene.
  8. Klikk på Lagre.