Kaspersky Internet Security 20

Slik åpner du raskt et nettsted i Beskyttet nettleser

29. august 2019

ID 158739

Du kan raskt åpne et nettsted i Beskyttet nettleser via programikonets hurtigmenye i varslingsområdet eller via programikonets hurtigmeny på oppgavelinjen.

Slik åpner du et nettsted i Beskyttet nettleser:

1. Gjør ett av følgende:
    • Velg Safe Money åpne nettsted i programikonets hurtigmeny i systemstatusfeltet.
    • Åpne hurtigmenyen under programikonet i systemstatusfeltet.
  2. Velg et bestemt nettsted.

Det valgte nettstedet åpnes i Beskyttet nettleser.

Hurtigmenyen viser de to nettstdene som oftest åpnes i Beskyttet nettleser, samt de tre nettstedene du sist åpnet i Beskyttet nettleser.