Kaspersky Internet Security 20

Slik installerer du programmet

29. august 2019

ID 43538

Kaspersky Internet Security installeres på maskinen din i interaktiv modus ved hjelp av installasjonsveiviseren.

Veiviseren består av en rekke skjermbilder (trinn) som du kan navigere i med knappene Tilbake og Neste. Klikk på Fullført-knappen for å lukke veiviseren når den er fullført. Lukk veiviservinduet for å stanse veiviseren når som helst under installasjonen.

Antallet og rekkefølgen av trinn i installasjonsveiviseren avhenger av regionen der du installerer programmet. Hvis du installerer programmet i EU, tilbyr oppsettveiviseren deg å godta tilleggsavtaler om behandling av dine personopplysninger og for å bekrefte at du er minst 16 år gammel.

Hvis programmet skal beskytte mer enn én datamaskin (maksimalt antall datamaskiner er definert i sluttbrukerlisensavtalen), må det installeres likt på alle datamaskinene.

Slik installerer du Kaspersky Internet Security på datamaskinen:

Kjør filen med filtypen .exe på installasjons-CD-en.

Programmet installeres deretter ved hjelp av standard installasjonsveiviser.

I noen regioner inkluderer ikke installasjons-CD-en installasjonspakken for programmet. Installasjons-CD-en inneholder bare autokjørfilen. Når denne filen startes, åpnes vinduet for nedlasting av programmet.

Slik installerer du programmet ved hjelp av autokjør-filen

Hvis du vil installere Kaspersky Internet Security, kan du også bruke en installasjonspakke som lastes ned fra Internett. I dette tilfellet viser installasjonsveiviseren flere andre installasjonstrinn for enkelte lokale språk.

Både programmet og plugin-moduler for nettlesere installeres for å gi sikker surfing på nett.

Når du kjører opptaks- eller avspillingsprogrammer for lyd- og video for første gang etter at du har installert Kaspersky Internet Security, er det mulig at disse opptakene eller avspillingene avbrytes. Det er nødvendig for å aktivere funksjonen som kontrollerer programmenes tilgang til lydopptaksenheter. Systemtjenesten som kontrollerer lydmaskinvare startes på nytt når Kaspersky Internet Security kjører for første gang.

Kaspersky Internet Security installeres sammen med Kaspersky Secure Connection, et program beregnet på å etablere en sikker tilkobling via Virtual Private Network (VPN). Du kan fjerne Kaspersky Secure Connection uavhengig av Kaspersky Internet Security. Hvis bruk av VPN er forbudt i landet du bor i, vil Kaspersky Secure Connection ikke bli installert.

I denne delen i hjelpen

Se etter en nyere versjon av programmet

Starte installasjon av programmet

Lese Lisensavtalen for sluttbrukere

Erklæring for Kaspersky Security Network

Installere programmet

Anbefalte innstillinger

Fullføre installasjonen

Aktivering av programmet

Registrere en bruker

Fullføre aktiveringen