Kaspersky Internet Security

Registrering

1. april 2021

ID 96833

Vis alt | Skjul alt

E-postadresse

Passord

Logg på

Glemt passordet?

Oprett konto

Bekreft pålogging

Når du går videre for å registrere deg på My Kasperskys nettsted, viser vinduet følgende felt:

E-postadresse

Passord

Region

Fornavn

Etternavn

Hvor kjøpte du programmet?

Jeg godtar å gi Kaspersky e‑postadressen min for å motta persontilpassede markedsføringstilbud

Jeg godtar at AO Kaspersky Lab bruker e-postadressen, fornavnet og etternavnet mitt til å kontakte meg via e-post om personlig tilpassede spesialtilbud, omtaler, undersøkelser, påminnelser om å fullføre bestillinger, relevante nyheter og arrangementer.

Opprett

Feltets layout under oppretting av en konto bestemmes av Kaspersky og kan bli endret.