Kaspersky Internet Security for Mac

Hindre at programmer bruker webkameraet ditt

14. februar 2022

ID 112537

Installerte programmer på datamaskinen kan skaffe seg tilgang til webkameraet ditt og ta bilder av omgivelsene dine. Du kan blokkere tilgang til webkameraet for å hindre at programmer kan bruke det.

Merk: Tilgangen blokkeres for alle programmer som er installert på datamaskinen. Du kan ikke blokkere tilgang til webkameraet ditt for bestemte programmer.

Viktig: Hvis Kaspersky Internet Security blokkerer webkameraet ditt, må du først fjerne blokkeringen for å bruke det.

Hindre at programmer bruker webkameraet ditt