Kaspersky Internet Security for Mac

Advarsler og begrensninger

14. februar 2022

ID 140466

• Hvis et program som innhenter informasjon, og sender ut informasjonen for behandling, installeres på datamaskinen, kan det hende Kaspersky Internet Security klassifiserer programmet som skadelig programvare. For å unngå dette kan du ekskludere programmet fra skanningen ved å konfigurere Kaspersky Internet Security som beskrevet i dette dokumentet.
  • Programmets funksjonsinnstillinger kan endres ved å redigere konfigurasjonsfiler.
  • Hvis Kaspersky Internet Security er aktivt på din Mac, kan det være problemer med å bruke QuickVPN-programmet. Hvis du vil bruke QuickVPN, må du avslutte Kaspersky Internet Security. Vi gjør vårt beste for å løse dette problemet så snart som mulig.
  • Hvis det primære passordet er angitt i nettleseren Mozilla Firefox, kan ikke Kaspersky Internet Security installere sertifikatet under standard konfigurering på macOS 11 eller nyere.
  • Privat trafikk med iCloud og Personvernbeskyttelse for Mail er inkompatible med Kaspersky Internet Security på macOS 12.
  • På grunn av for macOS 13-spesifikasjon, når Kaspersky-programmet er installert på Mac-en din, kan oppstart av systemet og pålogging noen ganger ta litt lengre tid enn vanlig.