Kaspersky Internet Security for Mac

Få teknisk støtte på My Kaspersky

14. februar 2022

ID 35517

My Kaspersky er én nettressurs der du kan behandle beskyttelsen av enhetene dine og aktiveringskodene for Kaspersky-programmer, samt be om teknisk støtte.

Du må ha en konto for å få tilgang til My Kaspersky. Registrer deg ved å angi e-postadressen din og opprette et passord.

Du kan få teknisk støtte via My Kaspersky på følgende måter:

• Sende forespørsler til Teknisk støtte via e-post.
  • Ta kontakt med teknisk støtte uten å bruke e-post.
  • Spore statusen på forespørselen i sanntid.

Du kan også vise en komplett historikk med alle dine forespørsler om teknisk brukerstøtte.

Sende forespørsler til Teknisk støtte via e-post.

Når du sender en forespørsel til teknisk støtte på e-post, må du angi følgende informasjon:

• Emne for meldingen
  • Programnavn og versjonsnummer
  • Operativsystemets navn og versjonsnummer
  • Beskrivelse av problemet

Teknisk brukerstøttes svar på spørsmålet ditt sendes til My Kaspersky-kontoen din og til e-postadressen du anga da du registrerte produktet.