Kaspersky Internet Security for Mac

Vise datamaskinens beskyttelsesstatus

14. februar 2022

ID 58282

Indikatoren for beskyttelsesstatus er formet som en datamaskin og finnes i hovedprogramvinduet. Den informerer deg om problemer i forbindelse med beskyttelse av datamaskinen. Fargen på indikatoren kan skifte, avhengig av beskyttelsesstatusen. Hvis Kaspersky Internet Security oppdager sikkerhetstrusler, vises en melding om truslene i hovedprogramvinduet, og indikatoren skifter farge.

Indikatoren kan skifte farge på følgende måter:

• Grønn. Datamaskinen din har passende beskyttelse.

En grønn indikator angir at antivirusdatabaser er oppdatert, og at alle programkomponenter er konfigurert slik Kaspersky anbefaler. Ingen skadelige objekter er oppdaget, eller eventuelle oppdagede skadelige objekter er nøytralisert.

• Gul. Datamaskinens beskyttelsesnivå er redusert.

En gul indikator betyr at Kaspersky Internet Security er klar over problemet. Slike problemer inkluderer for eksempel små avvik fra de anbefalte beskyttelsesinnstillingene, eller at programdatabasene ikke er helt oppdaterte.

• Rød. Datamaskinen står i fare for å infiseres.

En rød indikator angir at det finnes problemer som kan føre til datatap og at datamaskinen blir infisert. Eksempel: Programmets antivirusdatabaser er ekstremt utdaterte, programmet er ikke aktivert eller det er oppdaget skadelige objekter.

Vi anbefaler å fikse problemer og ta hånd om sikkerhetstrusler så snart som mulig.