Kaspersky Internet Security for Mac

Om Lisensavtale for sluttbrukere

14. februar 2022

ID 73374

Lisensavtalen for sluttbrukere (lisensavtalen) er en bindende avtale mellom deg og AO Kaspersky Lab, som fastsetter vilkårene for bruk av programmet.

Viktig: Les nøye gjennom hele lisensavtalen før du begynner å bruke programmet.

Du kan vise vilkårene i Lisensavtalen for sluttbrukere på følgende måter:

• Under installasjonen av Kaspersky Internet Security
  • ved å lese dokumentet license.txt i programinstallasjonsmappen.

Ved å installere Kaspersky Internet Security, bekrefter du at du har forstått og godtatt vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere. Hvis du ikke godtar vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere, må du avslutte installasjonen av Kaspersky Internet Security og slutte å bruke programmet.