Synkronisere data mellom enheter

28. november 2023

ID 151303

Når du legger til data i hvelvet på én enhet, vil programmet sende disse dataene automatisk til skylageret og deretter videre til alle andre enheter som har Kaspersky Password Manager installert og er koblet på My Kaspersky med samme My Kaspersky-konto. Å holde dataene dine oppdaterte og konsekvente på alle enheter gjør det også mulig å gjenopprette dataene hvis du bytter ut eller mister en enhet.

Hvelvet kan opprettes i Kaspersky Password Manager 9.2 eller senere.

Statusen til datasynkroniseringen vises i synkroniseringsvinduet.

Hvis du vil synkronisere data på alle enhetene, må du koble til My Kaspersky.

Synkroniser data manuelt