Innleverte data

28. november 2023

ID 151305

Du kan vise informasjon om data du har oppgitt til Kaspersky i tidligere versjoner av appen

Vise appversjonen

Data som sendes til Kaspersky mens du bruker Kaspersky Password Manager 9.2.88 eller nyere

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i henhold til loven og gjeldende Kaspersky-regler. Data overføres over en sikker kanal.

Personlige data som sendes inn

Ved å godta lisensavtalen for sluttbrukere, personvernerklæringen, markedsføringserklæringen eller nettportalerklæringen samtykker du i å oppgi personopplysninger til Kaspersky. Du kan se listen over opplysninger du har oppgitt, under vilkårene for hvert juridiske dokument i det tilsvarende juridiske dokumentet.

Vise et juridisk dokument

Ikke-personlige data som sendes inn

Ved å godta lisensavtalen for sluttbrukere samtykker du i å oppgi data som ikke er personopplysninger, til Kaspersky:

• For å forbedre kvaliteten på appen og analysere brukertilfredshet, godtar du automatisk å oppgi følgende informasjon:
    • Informasjon om brukerens operativsystem (OS): operativsystemets navn, versjon og build-nummer, operativsystemets oppdateringspakke, operativsystem familie, operativsystemets bitversjon, tilleggsinformasjon om funksjonene i operativsystemet.
    • Informasjon om brukerens enhet: enhetsmodell, enhetens maskinvareformat (virtuell maskin eller fysisk enhet).
    • Informasjon om applikasjonen: fullversjon av applikasjonen, programvare-ID, programvarens rebranding-ID, koden til partnerorganisasjonen knyttet til rebranding av programvaren.
    • Informasjon om installasjonen: applikasjonens build-ID, programvarens lokaliseringsspråk, forrige versjonsnummer, dato og klokkeslett for installasjonen, status for installasjon/avinstallasjon av programvaren, installasjonsfeilkode, installasjonstype (ny installasjon, oppdatering).
    • Informasjon om brukeravtaler: avtalenes navn og versjon, godtakelsesstatus for avtaler (godtatt eller avslått).
    • Tilkoblingsstatus for My Kaspersky-kontoen (tilkoblet eller ikke).
    • Informasjon om lisensen: lisensstatus; lisens type; kilden som lisensen ble kjøpt fra; abonnementstype; antall brytere til den utvidede versjonen; antall returer til gratisversjonen.
    • Informasjon om hvelvet: hvelvtilgjengelighet, feil som oppsto under opplåsing av lokalt hvelv, feil som oppstod under opplåsing av skylagring, antall oppføringer av hver type, som er beskyttet av applikasjonen, versjonen til hvelvkrypteringsalgoritmen.
    • Informasjon om dataoverføring: planlagt dataoverføringsfrekvens (daglig, ukentlig eller månedlig), applikasjonsstatus på tidspunktet for planlagt dataoverføring (kjører eller kjører ikke), dato og klokkeslett for planlagt dataoverføring, dato og klokkeslett for tidligere planlagt dataoverføring, dato og klokkeslett for siste dataoverføring.
    • Informasjon sendt med tilbakemelding: brukerens anmeldelse, vurdering.
    • Informasjon om brukerens samhandling med applikasjonen: tidspunktet da hendelsen ble vist til brukeren (UTC standardtid).
  • For å forbedre driftsbeskyttelse, godtar du automatisk å oppgi følgende informasjon:
    • Appnavn
    • Appversjon
    • Nasjonal innstilling for enheten
    • Abonnementsstatus
    • Enhetens operativsystem
    • Type for omdirigeringskobling
  • For å overholde lovgivning godtar du automatisk å oppgi følgende informasjon:
    • App-ID
    • Appversjon
    • Enhets-ID
    • Installasjons-ID
  • Du må godta automatisk innsending av følgende informasjon for å beholde kjernefunksjonaliteten i appen:
    • App-ID i Kaspersky Security Network
    • Full appversjon
    • ID-en til konfigurasjonsfilen som appen bruker
    • Resultater for forespørsler som er sendt til Discovery-tjenesten
    • Feilkode for mislykkede forespørsler som er sendt til Discovery-tjenesten
    • Tekst i feilmeldinger
    • Feilkoder i operativsystemet
    • HTTP-forespørselsmetode
    • Tokentype
    • Godkjenningstoken i rettighetshavers tjenester
    • Token-TTL
    • Banen til objektet som behandles
    • Metoden som brukes ved appgodkjenning
    • Appoppdaterings-ID
    • Informasjon om implementering av nettjenestens tilgangsbehandling
    • Installert apptype
    • Unik ID for forespørsel til rettighetshavers tjenester
    • Svarstatus for rettighetshavers tjenester
    • Feilkoder
    • Linjenummeret til kildefilen i unntakshåndterer
    • Protokoll-ID
    • Forespørselsbehandlingens totale varighet
    • Type protokollbehandlingsfeil
    • Koden til feilkategorien
    • DNS-adressen til nettjenesten du har tilgang til
    • Servertilgangens varighet
    • Ekstern port og IP-adresse for nettjenesten du har tilgang til
    • Nettadressen som behandles
  • Når du logger på nettportalen med identitetsleverandørens konto, kan rettighetshaveren behandle følgende data:
    • Leverandørens SDK-versjon
    • Operativsystem
    • Flagg som angir om leverandørens applikasjon er installert på enheten
  • For å støtte totrinnskontroll på My Kaspersky må du oppgi en sikkerhetskode som sendes til enheten din via SMS
  • Du må oppgi CAPTCHA-tegnene for å opprettholde sikkerheten for My Kaspersky-kontoen
  • Hvelvet synkroniseres med den private lagringen din på serverne til rettighetshaverens tiltrodde partnere over hele verden. Disse dataene og dataene på enheten din blir lagret kryptert. Din personlige, hemmelige nøkkel brukes til å utføre krypteringen. Rettighetshaveren og partnerne kan ikke få tilgang til dataene dine. For å bruker programvaren må du registrere kontoen din ved å oppgi e-postadressen din. Husk at avinstallering av programvaren fra enheten ikke sletter dataene fra serverne som har blitt brukt i synkroniseringsprosessen. Slik data blir kun slettet i sin helhet når du sletter kontoen din. For å gjøre dette, kontakt Kaspersky kundeservice.