Bytte til gratisversjonen

28. november 2023

ID 151307

Når abonnementet utløper, kan du bytte til den kostnadsfrie versjonen.

I gratisversjonen kan du beholde et begrenset antall oppføringer. Hvis du har flere oppføringer en det som er tillatt i gratisversjonen, vil appen be deg om å velge hvilke oppføringer du ønsker å beholde i gratisversjonen. De andre oppføringene vil bli lagret som inaktive og vil kun være tilgjengelige for forhåndsvisning.

Du kan utsette valget i én måned etter at abonnementet utløper. Etter denne perioden må du velge om du vil fortsette å bruke appen.

Vi anbefaler deg å laste bildene og PDF-filene fra skylageret ned til det lokale hvelvet før du bytter til gratisversjonen. Ellers vil de inaktive dokumentene bli slettet fra skylageret og ikke kunne brukes i appen.

Etter at du har oppdatert Kaspersky Password Manager til versjon 9.2 eller nyere, kan du ha gamle oppføringstyper og nye oppføringstyper i hvelvet ditt.

Gamle oppføringstyper teller ikke mot begrensningene i gratisversjonen. Gamle oppføringstyper vises som aktive og velges automatisk for bruk i gratisversjonen.

Du kan velge å bruke alle eller ingen av de nye typene oppføringer i gratisversjonen. Hvis du har flere oppføringer av ny type i hvelvet enn det som er tillatt i gratisversjonen, kan du bytte Kaspersky Password Manager til gratisversjonen bare på en enhet med den nyeste versjonen av appen installert.

Hvis du har mindre aktive oppføringer enn det som er tillatt med gratisversjonen, kan du aktivere inaktive oppføringer.

Velg hvilke data du ønsker å bruke i gratisversjonen