Krav til maskin- og programvare

28. november 2023

ID 153891

Denne hjelpen gjelder for Kaspersky Password Manager for Android 9.2.93.XX eller nyere.

Du kan installere Kaspersky Password Manager for Android på smarttelefoner eller nettbrett som oppfyller følgende krav:

• 80 MB ledig lagringsplass
  • ARM v.5-, ARM v.7- or x86-prosessor
  • 320*480 eller høyere skjermoppløsning
  • Android 5.0–13 operativsystem
  • Internett-tilkobling (for nedlasting og installasjon av Kaspersky Password Manager, henting av abonnement, tilkobling til My Kaspersky, synkronisering av data mellom flere enheter, og mottak av oppdateringer)

Støttede nettlesere

Autofyll fungerer i følgende nettlesere:

• Chrome
  • DuckDuckGo
  • Firefox
  • Firefox Focus
  • Huawei nettleser
  • Microsoft Edge
  • Opera
  • Opera Mini
  • Opera Touch
  • Vivaldi
  • Yandex