Kom i gang med Kaspersky Password Manager

28. november 2023

ID 153898

1. Start Kaspersky Password Manager på mobilenheten.
  2. I varslingene som vises må du gi appen tilgang til nødvendige systemfunksjoner for å fullføre installasjonen.

Det første vinduet til Kaspersky Password Manager åpnes.

3. Hvis du ønsker å vise informasjon om appens hovedfunksjoner i denne versjonen, kan du sveipe til høyre på skjermbildet.
  4. Trykk på Komme i gang to continue.

Vinduet Vilkår og betingelser åpnes.

5. Les grundig gjennom alle juridiske dokumenter.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du ikke er enig i vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere eller personverneklæringen for produkter og tjenester, må du avslutte konfigurasjonsprosessen for appen og ikke bruke den.
    • Hvis du godtar vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere, personvernerklæringen for produkter og tjenester og erklæringen om databehandling til markedsføringsformål, bekrefter du dette ved å merke av i de aktuelle avmerkingsboksene og trykke på Bekreft.

Du kan når som helst tilbakekalle godtakelsen av erklæringen om databehandling til markedsføringsformål i appinnstillingene.

Bekreft-knappen blir kun tilgjengelig hvis du bekrefter at du har lest, forstått og godtar vilkårene i både lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen for produkter og tjenester i sin helhet.

7. Logge på My Kaspersky:
    • Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto, kan du angi legitimasjonen og trykke på Logg på.

Hvis du har installert Kaspersky Password Manager på enheten ved å bruke en QR-kode, kan du koble til My Kaspersky automatisk.

Hvis en annen Kaspersky-app på enheten er tilkoblet My Kaspersky, kan Kaspersky Password Manager be deg om å logge på My Kaspersky ved å bruke den samme kontoen.

Ved å trykke på Logg på bekrefter du at du har lest, forstått og godtar vilkårene i erklæring om databehandling til nettportalformål (nettportalerklæring) i sin helet.

Hvis du angir feil passord flere ganger i løpet av kort tid, må du velge figurer fra et bilde for å bestå sikkerhetssjekken.

Hvis du har aktivert to-trinnsverifisering for My Kaspersky-kontoen din, må du angi en kode du har fått via SMS, eller som ble generert i en godkjenningsapp.

• Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto, trykker du på Opprett konto og gjennomfører registreringsprosessen. En melding med en kobling som aktiverer kontoen har blitt sendt til e-postadressen du angir. Trykk på linken for å bekrefte registrering.
    • Hvis du vil koble til My Kaspersky med Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din, klikker du på den tilsvarende knappen og følger instruksjonene. Du finner mer informasjon på hjelpesiden for My Kaspersky. Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto ennå, vil programmet be deg om å registrere deg på My Kaspersky.

Tilgjengeligheten av alternativene for å logge på med Apple, Google eller Facebook avhenger av din region. For mer informasjon om begrensninger i Russland, se denne artikkelen (bare tilgjengelig på engelsk og russisk).

Mobilenheten er nå koblet til My Kaspersky.

Du kan hoppe over påloggingen for My Kaspersky, men appens funksjoner vil være begrenset. Du får ikke tilgang til data via My Kaspersky. Du kan heller ikke hente abonnementet eller synkronisere data på tvers av enheter.
    Du kan når som helst logge på My Kaspersky hvis du trenger det.

8. Opprette hovedpassord for et nytt hvelv: Angi et nytt hovedpassord to ganger og trykk på Fortsett.
  9. Hvis enheten din kjører Android 8 eller nyere, må du aktivere autofyll for apper slik at Kaspersky Password Manager kan fylle ut feltene for brukernavn og passord automatisk:
    1. Trykk på Slå på.

Delen Autofylltjeneste i innstillingene for Android åpnes.

2. Tillat autofyll for Passord.

Funksjonen Autofyll for apper er slått på.

10. Hvis du ønsker at appen skal ha enkel tilgang til hvelvet fra nettleseren, trykker du på Slå på for å slå på tilgjengelig het for appen:
    1. Trykk på Fortsett.
    2. Finn og trykk på Kaspersky Password Manager i listen over tilgangstjenester.
    3. Slå på Tilgjengelighet.
    4. Bekreft handlingen i varselet som vises.

Tilgjengelighetsfunksjonen er aktivert for Kaspersky Password Manager.

11. Hvis enheten kjører Android 6.0 eller nyere, må du gi utvidelsen tillatelse til å vise vinduer over andre apper.

På enkelte enheter (for eksempel Xiaomi) kan du bli bedt om å gjøre dette i Android 5.0 eller nyere.

12. Hvis enheten støtter godkjenning med fingeravtrykk, vil appen be deg om å bruke dette til å låse opp hvelvet. Tillat eller begrens bruk av godkjenning med fingeravtrykk i vinduet Tilgang med fingeravtrykk.

Funksjonen for godkjenning med fingeravtrykk er deaktivert i Kaspersky Password Manager på enkelte enheter. For disse enhetene anser Kaspersky-spesialister det som usikkert å få tilgang til appen med fingeravtrykk.

Du kan også aktivere bruk av godkjenning med fingeravtrykk i Kaspersky Password Manager senere i app-innstillingene.

13. Trykk på Slå på hvis du ønsker automatisk utfylling av brukernavn- og passordfelt på nettsteder.
  14. Hvis du har godtatt erklæringen om databehandling til markedsføringsformål og du vil motta varslinger om nye funksjoner og nyttige oppdateringer, trykker du på Ja øverst i vinduet.

Du kan også når som helst aktivere varslinger fra Kaspersky Password Manager i appinnstillingene. Vilkårene i erklæringen om databehandling til markedsføringsformål må godkjennes.

Kaspersky Password Manager er klar til bruk på mobilenheten.