Legge til et bankkort

28. november 2023

ID 153909

1. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet og trykk på Lås opp.

Hvis enheten din kjører Android 6.0 eller senere, støtter autentisering med fingeravtrykk, og dette er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke denne funksjonen for å låse opp hvelvet istedenfor å angi hovedpassordet.

2. Trykk i appens hovedvindu eller sveip til høyre på skjermbildet.

Hurtigtilgangslinjen åpnes til venstre på skjermen.

3. På hurtigtilgangslinjen trykker du Bankkort > .

Vinduet Bankkort åpnes.

4. I feltet Navn angir du et navn for oppføringen (du kan for eksempel bruke navnet på utstedende bank).
  5. I delen Hoveddetaljer må du fylle inn feltene knyttet til bankkortet: kortnummer, kortinnehaver, utløpsdato, CVC2-/CVV2-kode og PIN-kode. Hvis feltet inneholder viktig finansiell informasjon, vil Kaspersky Password Manager skjule dette og vise prikker istedenfor. Trykk for å vise denne informasjonen. Istedenfor å angi kortnummeret manuelt, kan du skanne det ved å trykke .
  6. I delen Tillegg kan du fylle inn de valgfrie feltene.
  7. Ved behov kan du legge til en kommentar i Kommentar-delen.
  8. Trykk på Lagre.

Bankkortoppføringen vises i Bankkort-vinduet. Hvis du ønsker å vise bankkortinformasjon, må du utvide oppføringen og trykke Åpne.