Bruke godkjenning med fingeravtrykk

28. november 2023

ID 153922

Hvis enheten din kjører Android 6.0 eller senere, støtter autentisering med fingeravtrykk, og dette er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke denne funksjonen for å låse opp hvelvet istedenfor å angi hovedpassordet.

Hvis en enhet med operativsystemet Android har modifisert fastvare, kan det være usikkerts å bruke autentisering med fingeravtrykk med Kaspersky Password Manager. Funksjonen for godkjenning med fingeravtrykk er deaktivert i Kaspersky Password Manager på enkelte enheter. For disse enhetene anser Kaspersky-spesialister det som usikkert å få tilgang til appen med fingeravtrykk.

Bruke godkjenning med fingeravtrykk

Du finner mer informasjon om hvordan du konfigurerer og bruker godkjenning med fingeravtrykk i Android Help.