Om nettstedskontoer

28. november 2023

ID 154023

En nettstedskonto er en kombinasjon av brukernavn og passord som kreves for å godkjenne en bruker på et nettsted.

Kaspersky Password Manager lagrer følgende informasjon til oppføringer for nettsteder:

• Nettstedets navn. Bruk et meningsfylt nettstednavn, slik at du finner nettstedet raskt hvis du vil redigere eller logge på det.
  • Nettadresse. Kaspersky Password Manager bruker dette feltet til å gjenkjenne nettstedets påloggingsside og foreslå kontoer du kan bruke til å logge på.
  • Kontoer. Du kan lagre flere kontoer for et nettsted. Du kan for eksempel ha e-postadresser for jobb og for personlig bruk fra samme e-postleverandør.

Du kan også åpne nettsteder fra Kaspersky Password Manager i støttede nettlesere og fylle ut brukernavn og passord ved hjelp av utvidelsen for Kaspersky Password Manager.

Kaspersky Password Manager kan kun fylle ut brukernavn og passord automatisk på enheter som kjører Android 5.0 eller senere. For å tillatte dette må du slå på tilgjengelighetsfunksjonene for Kaspersky Password Manager. Hvis enheten kjører Android 6.0 eller nyere, må du gi nødvendige tillatelser. På enkelte enheter (for eksempel Xiaomi) kan du bli bedt om å gjøre dette i Android 5.0 eller nyere.

Du kan legge til, redigere eller fjerne nettstedskontoer og kopiere dem til utklippstavlen.

Hver oppføring har delen Endringshistorikk for passord som inneholder en liste over passord som er lagret for den kontoen. Denne listen lagrer opptil fem passord, inkludert det gjeldende.

Du kan organisere oppføringer ved å velge dem og flytte dem til en mappe.