Datatyper som beskyttes av Kaspersky Password Manager

28. november 2023

ID 156626

Du kan legge til flere typer oppføringer i Kaspersky Password Manager og organisere oppføringene ved å flytte dem til mapper.

Nettsted, app og andre kontoer

En konto er en kombinasjon av brukernavn og passord, som kreves for å godkjenne en bruker på et nettsted eller i en app.

Kaspersky Password Manager lagrer følgende informasjon til oppføringer for nettsteder:

• Nettstedets navn. Bruk et meningsfylt nettstednavn, slik at du finner nettstedet raskt hvis du vil redigere eller logge på det.
  • Nettadresse. Kaspersky Password Manager bruker dette feltet til å gjenkjenne nettstedets påloggingsside og foreslå kontoer du kan bruke til å logge på.
  • Kontoer. Du kan lagre flere kontoer for et nettsted. Du kan for eksempel ha e-postadresser for jobb og for personlig bruk fra samme e-postleverandør.

Kaspersky Password Manager lagrer følgende informasjon til oppføringer for apper:

• Appnavn. Bruk et meningsfylt navn slik at du raskt finner igjen oppføringen.
  • Kontoer. Du kan lagre flere kontoer for én app.

Kontotypen Annet er for allsidige kontoer. Her kan du lagre viktige koder eller passord, for eksempel wifi-passordet eller dørkoden. Kaspersky Password Manager lagrer følgende informasjon i oppføringen:

• Navn på oppføring. Bruk et fornuftig kontonavn slik at du raskt finner igjen oppføringen.
  • Brukernavn. Her kan du lagre viktig informasjon.
  • Passord. Skriv inn eller generer et passord.
  • Kommentar. Legg til en fornuftig oppføringsbeskrivelse.

Nettstedskontoer, appkontoer og andre kontoer lagres separat for raskere tilgang.

Bankkort

Du kan legge til bankkortnumre, andre detaljer, PIN-koder og kortutstederens kontaktinformasjon for kundestøtte i Kaspersky Password Manager.

Adresser

Du kan lagre adresser, navn, e-postadresser og telefonnumre i adresseoppføringer.

Dokumenter

Du kan lagre viktige dokumenter (for eksempel skannede pass/IDer og PDF-filer) i Kaspersky Password Manager for å beskytte dem og ha dem lett tilgjengelige.

Notater

Du kan bruke notater til å lagre alle typer tekstinformasjon.

Notater krypteres og lagres akkurat som andre typer data.

Du kan bruke utklippstavlen til å kopiere og lime inn notattekst til et nettsted eller et program.

Autentisering

Du kan legge til en konto med tofaktorautentisering med en oppsettnøkkel eller en QR-kode og generere engangspassord for en rask og sikker pålogging.

For kontoer med tofaktorautentisering lagrer Kaspersky Password Manager følgende informasjon i oppføringen:

• Kontonavn. Bruk et meningsfylt nettstednavn, slik at du finner nettstedet raskt hvis du vil redigere eller logge på det.
  • Engangspassord. Hvert 30. sekund genererer Kaspersky Password Manager en ny 6-sifret kode for tofaktorautentisering.
  • Kommentar. Enhver tilleggsinformasjon du legger til oppføringen.