Vanlige problemer

28. november 2023

ID 161667

Når du bruker appen må du ta hensyn til enhetens spesifikasjoner og følge retningslinjene i dokumentasjonen til enheten.

Kaspersky Password Manager har følgende vanlige problemer:

• Hvelvets statusikon vises kanskje ikke i varslingslinjen på enkelte enheter, til tross for at tilsvarende innstillinger er slått på.
  • På HTC-enheter kan du kun angi passordet med det engelske standardtastaturet i passordfeltet. Du kan ikke endre språk. Appen kan bare brukes på HTC-enheter hvis passordet ikke inneholder andre symboler enn de som finnes i det engelske tastaturoppsettet.
  • Det kan ta lang tid å konfigurere appen for første gang på en ny enhet hvis det er lite ledig lagringsplass i nettskyen.
  • Det kan ta lang tid å endre hovedpassordet hvis det er lite ledig lagringsplass i nettskyen.
  • Når abonnementet utløper vil appen be brukeren om å laste ned bilder til Kaspersky Password Manager fra skylagring. Dette kan ta lang tid hvis brukeren har valgt et stort antall bilder som ikke tidligere har blitt lastet ned.
  • Det kan ta lang tid å lagre mange bilder til nettskyen samtidig. Hvis Kaspersky Password Manager slutter å svare, vil synkronisering fortsette neste gang appen åpnes.
  • Problemer med automatisk utfylling av brukernavn og passord i nettlesere:
    • Hvis appen ber deg slå på tilgjengelighetsfunksjoner når innstillingen allerede er aktivert, kan du prøve å starte den på nytt. Hvis problemer vedvarer, kan du starte enheten på nytt eller kontakte kundestøtte.
    • På enkelte enheter er det mulig at brukernavn og passord ikke fylles ut automatisk, eller ikke fylles ut på riktig måte, i nettlesere. Dette kan være forårsaket av fastvarespesifikasjoner. Gjør følgende for å løse problemet:
      • På HUAWEI/HONOR-enheter kan du legge til Kaspersky Password Manager i listen over apper som aldri skal stoppes av systemet når enheten blir blokkert.
      • På Xiaomi-enheter kan du legge til Kaspersky Password Manager i listen over apper med tillatelse til å kjøre i bakgrunnen.
  • Innholdsfiltreringen til Kaspersky Safe Kids brukes ikke på nettsteder du åpner fra Kaspersky Password Manager.
  • På Android Q-enheter tømmer appen utklippstavlen uansett hvor innholdet kom fra.
  • På HUAWEI/HONOR-enheter må du deaktivere opprydding av låseskjermen for Kaspersky Password Manager for at appen skal fungere ordentlig. Det gjør du ved å gå til Innstillinger > Batteri > Lukk apper etter skjermlås (Appstart) og drei bryteren for Kaspersky Password Manager til AV.
  • Hvis Internett-tilkoblingen går tapt mens du kjøper, mislykkes synkroniseringen mellom den lokale Google Play-databasen og Google Play-databasen i skyen. Gjør følgende for å løse problemet:
    • Fjern data for Google Play Store-appen, eller installer Kaspersky Password Manager på nytt.
    • Gjenopprett kjøpet.
  • På enkelte Huawei-enheter som kjører Android 8, kan det hende at appen plutselig slutter å fungere, eller at aktiveringsknappen for Autofyll ikke fungerer. For å løse disse problemene må du oppdatere OS-versjonen til Android 9 eller nyere.
  • I noen tilfeller kan funksjonen for autofyll fungere feil etter at du har oppdatert appen.

Løse problemet

Løse problemet på enheter som bruker HUAWEI Mobile Services med Android 10 og nyere