Lag et sterkt passord

28. november 2023

ID 166488

Sikkerheten til dataene dine avhenger i stor grad på styrken til passordet. Et passord anses som sterkt hvis det inneholder minst 16 tegn inkludert store og små, latinske bokstaver, tall og spesialtegn. Kaspersky Password Manager genererer unike og sterke passord. Du kan angi passordlengde og velge om du vil inkludere tall, bokstaver og spesialtegn. Du kan bruke passordgeneratoren når du oppretter en ny nettstedskonto eller når du endrer passordet til en eksisterende konto.

Lag et sterkt passord