Om betaversjonen

28. november 2023

ID 174255

Betaversjonener er ikke tilgjengelige for bruk i USA. Betaversjoner er også utilgjengelige for Huawei-enheter.

Vi vil gjerne høre din mening om noen av de nye funksjonene i mobilproduktene våre, så vi inviterer deg til å delta i vår betatesting. Betaversjonen inkluderer nye funksjoner som du får sjansen til å prøve før de er offisielt utgitt.

Merk: Betaversjoner kan være mindre stabile enn de endelige versjonene som utgis på markedet. Du kan støte på problemer som at appen krasjer, at funksjoner som ikke fungerer som de skal eller utilgjengelige tjenester.

Betaversjonen er gratis. Appens funksjonalitet kan imidlertid være begrenset (for eksempel kan kjøp være utilgjengelig). Les grundig gjennom alle vilkår og betingelser for betaversjonen i lisensavtalen for sluttbrukere.

Du må kun bruke appen i samsvar med funksjonaliteten som følger med den installerte appversjonen. Hvis du vil se listen over betaversjoner du bruker, går du til Google Play og klikker på Profil > Mine apper og spill > Beta.

Les delen Beta og abonnementer grundig før du begynner betatestingen av appen.

Delta i betatesting

Send tilbakemelding

Avslutt betatesting