Importere passord fra Chrome

28. november 2023

ID 216441

Nå kan du importere alle passordene og brukernavninformasjonen som er lagret i Chrome-nettleseren, til Kaspersky Password Manager.

Vær oppmerksom på at passordimport fra Google Chrome versjon 107 og senere for øyeblikket kanskje ikke fungerer for påloggede brukere på grunn av endret logikk. Dette vil bli fikset i de neste oppdateringene.

Importere passord fra Chrome:

1. Åpne Chrome på Android-enheten der Kaspersky Password Manager er installert.
  2. Trykk på menyikonet ().
  3. Åpne delen Innstillinger.
  4. Åpne delen Passord.
  5. Trykk på menyikonet ().
  6. Trykk på alternativet Eksporter passord alternativ.
  7. Hvis enheten ber deg om å skrive inn passordet eller mønsteret ditt, gjør du det.

Chrome viser en ansvarsfraskrivelse som forklarer at hvis du importerer passordet til en tekstfil, blir det eksponert. Du trenger ikke å generere en slik fil for å importere passord til Kaspersky Password Manager, så dette gjelder ikke saken din.

8. Trykk på Eksportér passord.
  9. Velg Kaspersky Password Manager i listen over apper du kan importere passordene dine til.
  10. Skriv inn hovedpassordet for å låse opp Kaspersky Password Manager.
  11. Velg legitimasjonen du vil importere.
  12. Trykk på Importer.
  13. Les informasjonen om importerte passord.

Hvis du bruker gratisversjonen, når grensen for aktive oppføringer er nådd, vil appen automatisk legge til brukernavn og passord som inaktive oppføringer.

14. Les informasjonen om importerte brukernavn og passord.
  15. Trykk på OK for å lukke vinduet med detaljer om importresultatet.