Importer kontoer fra Google Autentisering

28. november 2023

ID 251666

For å importere kontoer trenger du en annen enhet med Google Autentisering installert. Dette kreves for å generere QR-koden du skal skanne fra enheten din med Kaspersky Password Manager.

1. Ta en annen enhet med Google Autentisering. I Google Autentisering-menyen trykker du på Overfør kontoer.
  2. Trykk på Eksporter kontoer, og følg instruksjonene.
  3. Velg kontoene du vil eksportere. En QR-kode vises på skjermen.
  4. Åpne Kaspersky Password Manager på en enhet med et kamera.
  5. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet og trykk på Lås opp.

Hvis enheten din kjører Android 6.0 eller senere, støtter autentisering med fingeravtrykk, og dette er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke denne funksjonen for å låse opp hvelvet istedenfor å angi hovedpassordet.

6. Trykk i appens hovedvindu eller sveip til høyre på skjermbildet.

Hurtigtilgangslinjen åpnes til venstre på skjermen.

7. På hurtigtilgangslinjen trykker du på Autentisering> .
  8. I vinduet som åpnes trykker du på Importer fra Google.

Enhetens kamera åpnes.

9. Hvis enheten ber deg om å gi appen tilgang til kameraet, gjør det i enhetsinnstillingene. For å gjøre dette trykker du på Gå til innstillinger. Hvis du måtte åpne enhetsinnstillingene, gjenta trinn 5–8.
  10. Skann QR-koden med kameraet.

De importerte kontoene vises i listen over oppføringer i Autentisering-delen av Kaspersky Password Manager. Engangspassord genereres hvert 30. sekund.