Hent abonnement

28. november 2023

ID 140973

I gratisversjonen av Kaspersky Password Manager kan du legge til og bruke et begrenset antall oppføringer. Du må ha et gyldig abonnement for å kunne bruke programmet uten begrensninger.

Hvis du bruker gratisversjonen av Kaspersky Password Manager, kan du kjøpe et abonnement for å oppgradere det.

Hvis abonnementet ditt nettopp har utløpt eller er i ferd med å utløpe, kan du fornye abonnementet.

Hvis du bruker premium-versjonen av Kaspersky Password Manager under et annet Kaspersky-abonnement, kan du bytte til et abonnement for Kaspersky Password Manager når det gjeldende abonnementet utløper.

Hent abonnement

Du kan også kjøpe et Kaspersky Password Manager-abonnement på My Kaspersky eller på Kasperskys nettsted:

• Hvis du kjøper abonnementet på My Kaspersky, vil det bli aktivert automatisk så snart du fullfører kjøpet.
  • Hvis du kjøper abonnementet på Kaspersky-nettstedet, vil du motta en aktiveringskode på e-post som sendes til e-postadressen du har oppgitt. Du kan aktivere abonnementet ved å legge til aktiveringskoden på My Kaspersky-kontoen og koble Kaspersky Password Manager til My Kaspersky. For detaljert informasjon om hvordan du legger inn aktiveringskoden manuelt i My Kaspersky-kontoen, kan du se Hjelp for My Kaspersky.

Flere programmer kan dele samme abonnement med Kaspersky Password Manager. Abonnementet er koblet til My Kaspersky-kontoen din. Hvis My Kaspersky-kontoen din allerede har et abonnement som er gyldig for Kaspersky Password Manager, gjenkjenner appen dette abonnementet når du kobler programmet til My Kaspersky.

Følgende programmer kan dele en aktiveringskode med Kaspersky Password Manager:

• Kaspersky Total Security (unntatt for prøveabonnementer)
  • Kaspersky Small Office Security (unntatt for prøveabonnementer)
  • Kaspersky Security Cloud
  • Kaspersky (hvis du har Kaspersky Plus- eller Kaspersky Premium-abonnement)

Hvis du kobler Kaspersky Password Manager til en My Kaspersky-konto med et abonnement på en av disse programmene, kan du bruke Kaspersky Password Manager uten begrensninger.