Hvis du glemmer hovedpassordet

28. november 2023

ID 151310

Av sikkerhetsmessige årsaker lagrer ikke Kaspersky Password Manager hovedpassordet på enhetene dine eller i skylageret. Vi anbefaler at du lærer deg hovedpassordet utenat, eller skriver det ned og oppbevare det på et trygt sted, da det ikke kan gjenopprettes hvis du glemmer det.

Du har ikke lenger tilgang til dataene dine hvis du glemmer hovedpassordet. Hvis du glemmer det, må du opprette et nytt hvelv og beskytte det med et nytt hovedpassord. Deretter vil du kunne legge til nye data i hvelvet.

Opprette et nytt hvelv som beskyttes med et nytt hovedpassord