Installere appen

28. november 2023

ID 153894

1. Gå til App Store.
  2. Finn Kaspersky Password Manager ved å trykke Søk, skrive inn appnavnet i søkefeltet og trykke Søk.
  3. Velg Kaspersky Password Manager i søkeresultatene.

Appsiden åpnes.

4. Trykk Hent på appsiden og deretter Installer.
  5. Angi passordet for din Apple ID hvis du blir bedt om det.

Installering av appen settes i gang.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker App Store og installerer apper, kan du se relevante brukerveiledninger for enhetene dine.

Du kan også installere Kaspersky Password Manager på enheten ved å bruke en QR-kode som genereres på My Kaspersky eller i en skrivebordsversjon av Kaspersky Password Manager.