Kom i gang med Kaspersky Password Manager

28. november 2023

ID 153898

1. Start Kaspersky Password Manager på mobilenheten.

Velkommen-vinduet til Kaspersky Password Manager åpnes.

2. Hvis du ønsker å vise mer informasjon om appens hovedfunksjoner i denne versjonen, kan du sveipe til høyre på skjermbildet.
  3. Trykk på Neste.

Vilkår og betingelser-vinduet åpnes.

4. Trykk Les under avmerkingsboksen Lisensavtalen for sluttbrukere for å gjennomgå vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere.
  5. Trykk Les under avmerkingsboksen Personvernerklæring for produkter og tjenester for å lese personvernerklæringen for produker og tjenester, som beskriver hvordan data blir håndtert.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du ikke er enig i vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere eller personverneklæringen for produkter og tjenester, må du avslutte konfigurasjonsprosessen for appen og ikke bruke den.
    • Hvis du er enig i vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen for produkter og tjenester, bekrefter du godkjenningen ved å velge de aktuelle boksene og trykke Bekreft.

Bekreft-knappen blir kun tilgjengelig hvis du bekrefter at du har lest, forstått og godtatt vilkårene i både lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen for produkter og tjenester i sin helhet.

Vinduet Logg på My Kaspersky åpnes.

7. Logge på My Kaspersky:
    • Hvis du allerede har en My Kaspersky-konto, kan du angi legitimasjonen og trykke på Logg på.

Hvis du har installert Kaspersky Password Manager på enheten ved å bruke en QR-kode, kan du koble til My Kaspersky automatisk.

Hvis en annen Kaspersky-app på enheten er tilkoblet My Kaspersky, kan Kaspersky Password Manager be deg om å logge på My Kaspersky ved å bruke den samme kontoen.

Ved å trykke på Logg på bekrefter du at du har lest, forstått og godtar vilkårene i uttalelsen om databehandling til nettportalformål (nettportalerklæring) i sin helhet.

Hvis du angir feil passord flere ganger i løpet av kort tid, må du velge figurer fra et bilde for å bestå sikkerhetssjekken.

Hvis du har aktivert to-trinnsverifisering for My Kaspersky-kontoen din, må du angi en kode du har fått via SMS, eller som ble generert i en godkjenningsapp.

• Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto, trykker du på Opprett konto og gjennomfører registreringsprosessen. En melding med en kobling som aktiverer kontoen har blitt sendt til e-postadressen du angir. Trykk på linken for å bekrefte registrering.
    • Hvis du vil koble til My Kaspersky med Google-, Facebook- eller Apple-kontoen din, klikker du på den tilsvarende knappen og følger instruksjonene. Du finner mer informasjon på hjelpesidene til My Kaspersky. Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto ennå, vil programmet be deg om å registrere deg på My Kaspersky.

Tilgjengeligheten av alternativene for å logge på med Apple, Google eller Facebook avhenger av din region. For mer informasjon om begrensninger i Russland, se denne artikkelen (bare tilgjengelig på engelsk og russisk).

Mobilenheten er nå koblet til My Kaspersky.

8. Du kan hoppe over påloggingen for My Kaspersky, men appens funksjoner vil være begrenset. Du får ikke tilgang til data via My Kaspersky. Du kan heller ikke hente abonnementet eller synkronisere data på tvers av enheter.
    Du kan når som helst logge på My Kaspersky hvis du trenger det.
  9. I vinduet Juridisk kan du gjennomgå vilkårene i erklæringen om databehandling til markedsføringsformål, som er nødvendig for at Kaspersky skal kunne gi deg mer fordelaktige tilbud.
  10. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du godtar vilkårene i erklæringen om databehandling til markedsføringsformål, trykker du på Godta. I varslingen som vises trykker du Bekreft.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket i appinnstillingene.

• Hvis du ønsker å gdta vilkårene i erklæringen senere, trykker du Hopp over.
  11. Trykk på Ferdig.
  12. Kaspersky Password Manager vil be deg om følgende:
    • Opprett et hovedpassord for hvelvet hvis du bruker appen for første gang.
    • Angi hovedpassordet hvis du har brukt appen tidligere.
  13. Vis hint om bruk av Kaspersky Password Manager i Safari og hvordan du slår på apputvidelser i Safari-innstillingene.
  14. Trykk på Neste.
  15. Hvis du har godtatt erklæringen om databehandling til markedsføringsformål og du vil motta varslinger om nye funksjoner og nyttige oppdateringer, åpner du vinduet Hold deg oppdatert og trykker på Ja.

Du kan også når som helst aktivere varslinger fra Kaspersky Password Manager i app- og enhetsinnstillingene. Vilkårene i erklæringen om databehandling til markedsføringsformål må godkjennes.

16. I varselet som vises bekrefter du at du vil motta varslinger fra appen ved å trykke på Tillat.

Kaspersky Password Manager er klar til bruk på mobilenheten.