Legge til et bankkort

28. november 2023

ID 153909

1. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet, og trykk deretter på Lås opp.

Hvis enheten din støtter Touch ID/Face ID og denne opplåsingsmetoden er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke den til å låse opp hvelvet ditt i stedet for å skrive inn hovedpassordet.

2. I hovedappvinduet trykker du på eller sveiper skjermen til høyre.

Hurtigtilgangslinjen åpnes til venstre på skjermen.

3. Trykk på Bankkort > på hurtigtilgangslinjen.

Vinduet Bankkort åpnes.

4. I feltet Bankkort angir du et navn for oppføringen (du kan for eksempel bruke navnet på utstedende bank).
  5. I delen hoveddetaljer fyller du inn feltene som er tilknyttet bankkortet ditt: kortnummer, kortinnehaver, utløpsdato, CVC2-/CVV2-kode og PIN-kode. Hvis feltet inneholder viktig finansiell informasjon, vil Kaspersky Password Manager skjule dette og vise prikker istedenfor. Trykk for å vise denne informasjonen. Istedenfor å angi kortnummeret manuelt, kan du skanne det ved å trykke .
  6. I delen tillegg kan du fylle inn de valgfrie feltene.
  7. Ved behov kan du legge til en kommentar i delen kommentar.
  8. Trykk på Lagre.

Bankkortoppføringen vises i vinduet Bankkort. Hvis du vil vise bankkortdetaljene, trykker du på Åpne.