Kopiere data fra en adresse

28. november 2023

ID 153918

1. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet, og trykk deretter på Lås opp.

Hvis enheten din støtter Touch ID/Face ID og denne opplåsingsmetoden er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke den til å låse opp hvelvet ditt i stedet for å skrive inn hovedpassordet.

2. I hovedappvinduet trykker du på eller sveiper skjermen til høyre.

Hurtigtilgangslinjen åpnes til venstre på skjermen.

3. Trykk på Adresser på hurtigtilgangslinjen.
  4. Ivinduet Adresser utvider du adresseoppføringen som inneholder dataen du vil kopiere.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du ønsker å kopiere alle lagrede data i adresseoppføringen, trykker du på > Kopier alle.

Kaspersky Password Manager kopierer all data knyttet til den valgte adressen til utklippstavlen.

• Hvis du ønsker å kopiere en bestemt oppføring, trykker du på Åpne.

Adressevinduet åpnes. Hvis du ønsker å kopiere en bestemt oppføring, trykker du ved siden av den.

Kaspersky Password Manager beholder kopiert data på utklippstavlen i tidsperioden angitt i Kaspersky Password Manager-innstillingene.