Sett opp autolås

28. november 2023

ID 153920

Av sikkerhetsmessige årsaker blokkerer Kaspersky Password Manager automatisk tilgang til hvelvet etter en bestemt inaktivitetsperiode. Som standard låses hvelvet automatisk når datamaskinen har vært inaktiv i ett minutt. Du kan kun få tilgang til dataene når hvelvet er låst opp.

Sett opp autolås

Hvis Kaspersky Password Manager-appen ble lastet ned, etter at du har lastet ned appen igjen, må du skrive inn hovedpassordet ditt på nytt, uavhengig av innstillingene for autolås.