Opprette notat

28. november 2023

ID 154014

1. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet, og trykk deretter på Lås opp.

Hvis enheten din støtter Touch ID/Face ID og denne opplåsingsmetoden er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke den til å låse opp hvelvet ditt i stedet for å skrive inn hovedpassordet.

2. I hovedappvinduet trykker du på eller sveiper skjermen til høyre.

Hurtigtilgangslinjen åpnes til venstre på skjermen.

3. Trykk på Notater > på hurtigtilgangslinjen.

Vinduet Notat åpnes.

4. I delen notater angir du et navn for notatet.
  5. I delen tekst skriver du inn teksten til notatet.
  6. Trykk på Lagre.

Notatet vises i vinduet Notater. Hvis du ønsker å vise hele teksten til notatet, må du utvide oppføringen og trykke på Åpne.