Legge til nettstedskonto

28. november 2023

ID 154025

Legge til nettstedskonto fra Kaspersky Password Manager-vinduet

Legge til nettstedskonto fra et nettleservindu

Du kan generere et sterkt passord for en nettstedkonto mens du legger den til fra vinduet Kaspersky Password Manager eller i et nettleservindu.

Generere et sterkt passord når du legger til en webkonto

Du kan lagre flere kontoer for pålogging til samme nettsted. Når du besøker et nettsted vil Kaspersky Password Manager be deg om å velge kontoen du ønsker logge på med fra listen over tilgjengelig kontoer. Hvis du logger på et nettsted registrert i Kaspersky Password Manager med et brukernavn som ikke har blitt lagt til tidligere, anerkjenner appen automatisk brukernavnet som nytt og ber deg legge til en ny konto for nettstedet. Hvis du logger på et nettsted med et eksisterende brukernavn, men med nytt passord, vil Kaspersky Password Manager be deg om å lagre det nye passordet for den eksisterende kontoen.