Redigere til en appkonto

28. november 2023

ID 154032

1. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet, og trykk deretter på Lås opp.

Hvis enheten din støtter Touch ID/Face ID og denne opplåsingsmetoden er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke den til å låse opp hvelvet ditt i stedet for å skrive inn hovedpassordet.

2. I hovedappvinduet trykker du på eller sveiper skjermen til høyre.

Hurtigtilgangslinjen åpnes til venstre på skjermen.

3. Trykk på Apper på hurtigtilgangslinjen.
  4. I vinduet Apper velger du oppføringen du vil redigere.
  5. Trykk på > Rediger.

Oppføringsmenyen åpnes.

6. Endre en konto du har lagt til tidligere, eller legge til en ny.
  7. Om nødvendig, trykk på Endringshistorikk for passord. I vinduet som åpnes kan du finne de siste 5 passordene for kontoen, inkludert det gjeldende.

Trykk på for å kopiere en av passord eller gjenopprette for å bruke det valgte passordet i stedet for gjeldende en.

8. Trykk på Lagre.