Vis informasjon om abonnementet

28. november 2023

ID 154047

1. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet, og trykk deretter på Lås opp.

Hvis enheten din støtter Touch ID/Face ID og denne opplåsingsmetoden er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke den til å låse opp hvelvet ditt i stedet for å skrive inn hovedpassordet.

2. I hovedappvinduet trykker du på eller sveiper skjermen til høyre.

Hurtigtilgangslinjen åpnes til venstre på skjermen.

3. Trykk på Gratisversjon på hurtigtilgangslinjen eller Abonnement aktivt.

Vinduet Abonnement åpnes.

Vis informasjon om abonnementet og antall oppføringer du kan bruke i Kaspersky Password Manager.