Datakonvertering når du oppdaterer appen til versjon 9.0 eller nyere fra tidligere versjoner

28. november 2023

ID 154394

Hvis du oppdaterer til Kaspersky Password Manager 9.0 eller senere fra tidligere versjoner, vil nettkontoene, appkontoene og notatene dine forbli uendret. Identiteten din vil imidlertid bli konvertert til bankkort-, adresse- og notatoppføringer. Hvis en identitet inneholder et bankkort uten et nummer, vil Kaspersky Password Manager fylle det ut med nuller. Kaspersky Password Manager lagrer identitetsfelter som ikke inneholder data om bankkortet eller adressen (f.eks. personopplysninger og økonomisk og forretningsrelatert informasjon) til nye notater.

Fra og med Kaspersky Password Manager 9.0 er appen ikke kompatibel med tidligere versjoner av appen.

I Kaspersky Password Manager 9.0 eller senere blir dataene dine permanent konvertert til det nye formatet. Hvis du har en tidligere versjon av Kaspersky Password Manager på andre enheter koblet til samme My Kaspersky-konto, må du oppdatere appen til versjon 9.0 eller senere for å synkronisere dataene på tvers av enhetene og skylagringen. Du kan eventuelt opprette en ny My Kaspersky-konto til bruk med tidligere versjoner av appen.

Se også

Oppdatere appen til versjon 9.2 eller nyere