Feilsøking

28. november 2023

ID 166085

Kaspersky Password Manager kan vise en feilmelding når du legger til dokumenter i hvelvet.

Problem

Løsning

Appen kan ikke legge til en passordbeskyttet PDF-fil i hvelvet.

Deaktiver PDF-filens passordbeskyttelse og prøv igjen.

PDF-filen er for stor.

Du kan ikke legge til filer som er større enn 20 MB i hvelvet.

Reduser PDF-filens størrelse og prøv igjen.

Bildeformatet støttes ikke.

Konverter bildet til en JPEG-, PNG- eller BMP-fil og prøv igjen.

Hvelvet inneholder et bilde med samme navn.

Kontroller at du ikke har lagt til dette bildet i hvelvet enda.

Gi et nytt navn til bildet og prøv igjen.

Bildet er for stort.

Reduser størrelsen på bildet og prøv igjen.

Ingen internettforbindelse mens du forsøker å legge til et bilde fra iCloud.

Koble til Internett og prøv igjen.