Betaversjonen og abonnementer

28. november 2023

ID 174256

Vi anbefaler deg å registrere en egen My Kaspersky-konto som du bruker kun til betatesting.

Hvis du allerede har kjøpt et abonnement, må du ikke legge til aktiveringskoder på My Kaspersky-kontoen som bare brukes til betatesting. Ellers aktiverer appen automatisk abonnementet og abonnementet ditt begynner å utløpe. Se hvordan du sjekker abonnementer på My Kaspersky i hjelpen på My Kaspersky.

Hvis du allerede bruker abonnementet, kan du bruke funksjonene som er tilgjengelig i abonnementet i betaversjonen under samme abonnement. Abonnementsperioden utvides ikke under betatestingen.