Oppdatere appen til versjon 9.2 eller nyere

28. november 2023

ID 179046

Du må oppdatere appen til versjon 9.2 eller nyere på alle enheter koblet til samme My Kaspersky-konto for å synkronisere dataene dine riktig på alle enheter og i skylageret.

Typer oppføringer og oppføringsfelter du kan bruke varierer i ulike versjoner av Kaspersky Password Manager. For eksempel er dokumentkategorisering tilgjengelig på stasjonære datamaskiner som kjører på macOS og Windows, men ikke tilgjengelig på mobile enheter. Når du oppdaterer til Kaspersky Password Manager 9.2 eller nyere, blir hvelvets database mer fleksibel. Denne forbedringen gjør at du kan koble ulike versjoner av appen til én My Kaspersky-konto, slik at du kan bruke samme database med ulike versjoner av appen på enhetene dine.

Hvis enheter med ulike versjoner av Kaspersky Password Manager 9.2 eller senere kobles til samme My Kaspersky, kan det hende enkelte oppføringer eller oppføringsfelter i hvelvet ditt ikke vil være tilgjengelig i følgende tilfeller:

• Du har lagt til en oppføring av en ny type som ikke støttes i tidligere versjoner av appen.

Nye oppføringstyper er kun tilgjengelige på enheter med de nyeste versjonene av appen. På enheter med tidligere versjoner viser appen antall nye oppføringer, som ikke kan vises. Når du bruker en tidligere versjon av appen og du bytter til gratisversjonen, kan du velge å bruke alle eller ingen av disse oppføringene i gratisversjonen.

• Du har fylt ut et nytt felt som ikke støttes i tidligere versjoner av appen.

Nye typer felt er kun tilgjengelige på enheter med den nyeste versjonen av appen. Hvis du har oppføringer med nye typer felt, vil den forrige versjonen av appen advare det om at enkelte data i disse oppføringene ikke kan vises slik de skal.

• Enkelte typer oppføringer støttes ikke lenger i den nyeste versjonen av appen.

Kaspersky Password Manager beskriver disse oppføringene som gamle typer. Gamle oppføringstyper kan kun synkroniseres mellom enheter med samme versjon av appen. Når du oppdaterer appen, vil Kaspersky Password Manager lagre alle dataene dine fra disse oppføringene. Når du bytter til gratisversjonen av appen, vises gamle oppføringstyper som aktive og velges automatisk for bruk i gratisversjonen. Gamle oppføringstyper teller ikke mot begrensningene i gratisversjonen.

• Enkelte felter støttes ikke lenger i den nyeste versjonen av appen.

Kaspersky Password Manager beskriver slike felter som tilbaketrukkede. Tilbaketrukkede felter synkroniseres mellom enheter med den nyeste versjonen og tidligere versjoner av appen. Tilbaketrukkede felter kan kun redigeres i tidligere versjoner av appen.