Laste ned PDF-filer fra hvelvet ditt

28. november 2023

ID 179080

1. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet, og trykk deretter på Lås opp.

Hvis enheten din støtter Touch ID/Face ID og denne opplåsingsmetoden er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke den til å låse opp hvelvet ditt i stedet for å skrive inn hovedpassordet.

2. I hovedappvinduet trykker du på eller sveiper skjermen til høyre.

Hurtigtilgangslinjen åpnes til venstre på skjermen.

3. Trykk på hurtigtilgangslinjen Dokumenter.
  4. I Dokumenter vinduet velger du en PDF-fil du vil laste ned.
  5. Trykk på > Lagre til Filer.