Slette My Kaspersky-kontoen

28. november 2023

ID 226308

Du kan slette My Kaspersky-kontoen din og all tilhørende informasjon. Når du har slettet den, sender vi en melding som inneholder informasjon om tilknyttede programmer og oppgitte aktiveringskoder, til e-postadressen din.

Denne handlingen fjerner kontoen din og alle tilknyttede person- og betalingsopplysninger fra My Kaspersky-nettstedet. Denne handlingen kan ikke angres. Den fjerner informasjon om ordrehistorikk, tilkoblede enheter, abonnementer, brukte løsninger og automatisk abonnementsfornyelse. Automatiske fornyelser slås av.

Slette My Kaspersky-kontoen din