Om Autentisering

28. november 2023

ID 251647

Authenticator er en Kaspersky Password Manager-funksjon som lar deg generere engangspassord for tofaktorautentisering i tredjepartstjenester (for eksempel for kontoer på nettsteder eller i apper). Når du slår på tofaktorautentisering for en tredjeparts tjeneste, bruk Autentisering for å opprette engangspassord. Du kan bruke Authenticator på alle enheter der Kaspersky Password Manager er installert og du er logget på My Kaspersky-kontoen din.

Når tofaktorautentisering er slått på, må du angi et engangs 6-sifret passord generert i Kaspersky Password Manager i tillegg til brukernavnet og passordet ditt når du logger på en tjeneste. På denne måten, selv om noen kjenner brukernavnet og passordet ditt, kan de ikke logge på kontoen din.

For kontoer med tofaktorautentisering lagrer Kaspersky Password Manager følgende informasjon i oppføringen:

• Kontonavn. Bruk et meningsfylt nettstednavn, slik at du finner nettstedet raskt hvis du vil redigere eller logge på det.
  • Engangspassord. Hvert 30. sekund genererer Kaspersky Password Manager en ny 6-sifret kode for tofaktorautentisering.
  • Kommentar. Enhver tilleggsinformasjon du legger til oppføringen.