Importer kontoer fra Google Autentisering

28. november 2023

ID 251666

For å importere kontoer trenger du en annen enhet med Google Authenticator installert. Dette er nødvendig for å generere QR-koden du skal skanne fra enheten din med Kaspersky Password Manager.

1. Ta en annen enhet med Google Authenticator. I Google Autentisering-menyen trykker du på Overfør kontoer.
  2. Trykk på Eksporter kontoer, og følg instruksjonene.
  3. Velg kontoene du vil eksportere. En QR-kode vises på skjermen.
  4. Åpne Kaspersky Password Manager på en enhet med et kamera.
  5. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet, og trykk deretter på Lås opp.

Hvis enheten din støtter Touch ID/Face ID og denne opplåsingsmetoden er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke den til å låse opp hvelvet ditt i stedet for å skrive inn hovedpassordet.

6. I hovedappvinduet trykker du på eller sveiper skjermen til høyre.

Hurtigtilgangslinjen åpnes til venstre på skjermen.

7. På hurtigtilgangslinjen trykker du på Autentisering > .
  8. I vinduet som åpnes, trykk på Importer fra Google.

Enhetens kamera åpnes.

9. Hvis enheten ber deg om å gi appen tilgang til kameraet, gjør det i enhetsinnstillingene. For å gjøre dette, trykk på Gå til innstillinger. Hvis du måtte åpne enhetsinnstillingene, gjenta trinn 5–8.
  10. Skann QR-koden med kameraet.

De importerte kontoene vises i listen over oppføringer i Authenticator-delen av Kaspersky Password Manager. Engangspassord vil bli generert hvert 30. sekund.