Logg på med Autentisering

28. november 2023

ID 251778

1. Åpne nettstedet eller appen du vil logge på.
  2. Angi kontolegitimasjonen din.
  3. Når nettstedet eller appen ber deg om å angi et engangspassord, åpne Kaspersky Password Manager.
  4. Lås opp hvelvet ved å angi hovedpassordet, og trykk deretter på Lås opp.

Hvis enheten din støtter Touch ID/Face ID og denne opplåsingsmetoden er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke den til å låse opp hvelvet ditt i stedet for å skrive inn hovedpassordet.

5. Vinduet Alle oppføringer åpnes.
  6. Finn kontoen du trenger, og trykk på den for å se informasjonen.
  7. Klikk på for å kopiere engangspassordet for kontoen din.
  8. Gå tilbake til nettstedet eller appen du vil logge på.
  9. Angi engangspassordet.

Du vil bli logget på nettstedet eller appen.