Vindu for Programinnstillinger

22. november 2023

ID 100304

Åpne vinduet for programinnstillinger

Vinduet for programinnstillinger inneholder følgende faner:

• Generelt. På denne fanen angir du generelle programinnstillinger. Du kan for eksempel konfigurere tiden for autolås, tiden for å tømme utklippstavlen, påminnelser om når abonnementet utløper, eller endre hovedpassordet.
  • Nettlesere. Bruk denne fanen for å se hvilke nettlesere som har Kaspersky Password Manager-tillegget aktivert og for å åpne Safari-innstillingene, Chrome Nettmarked eller utvidelsesbehandlingen for å installere tillegget. Du kan også velge om Kaspersky Password Manager skal lagre brukernavn og passord, adresser og bankkortdetaljer automatisk når du fyller ut et nettskjema.
  • Autoutfyll. Bruk denne fanen til å la Kaspersky Password Manager autoutfylle legitimasjon i programmer og Safari ved hjelp av Autoutfyll passord.

Knappen åpner hjelpen i Kaspersky Password Manager, som beskriver det aktive programvinduet. Du kan også vise hjelpedelen for det aktive programvinduet ved å velge Åpne hjelp for dette vinduet fra menyen Hjelp.