Om lisensen

22. november 2023

ID 100433

Lisensen er en rettighet til å bruke programmet, og tildeles i henhold til lisensavtalen for sluttbrukere.

Når du har en lisens, kan du gjøre følgende:

• Bruke programmet på én eller flere enheter.
  • Få hjelp fra kundeservice.
  • Motta oppdateringer.

Kaspersky Password Manager kan brukes med eller uten abonnement:

• Gratisversjonen av programmet distribueres kostnadsfritt, og kan brukes i en ubegrenset tidsperiode. Hvis du bruker gratisversjonen av Kaspersky Password Manager, er mengden data som kan lagres i hvelvet begrenset. Du kan kjøpe et abonnement for å legge til flere data til hvelvet og bruke Kaspersky Password Manager uten begrensninger.
  • Hvis du kjøper et abonnement på Kaspersky Password Manager, kan du legge til flere oppføringer i hvelvet. Abonnementer på Kaspersky Password Manager er tidsbegrenset.

Når abonnementet ditt på Kaspersky Password Manager utløper, kan du enten fornye det eller bytte til gratisversjonen. Hvis du bytter til gratisversjonen og har flere oppføringer enn det som er tillatt med gratisversjonen, må du velge hvilke oppføringer du vil beholde. All annen data forbli i hvelvet, men er ikke tilgjengelig for bruk.

Etter at abonnementet på Kaspersky Password Manager utløper, blir du tilbudt en respittperiode, så du kan fortsette å bruke programmet uten begrensninger. Hvis du ikke fornyer abonnementet etter denne fristen, endres programmet til gratisversjonen. For å bruke Kaspersky Password Manager uten begrensninger igjen, kjøp et nytt abonnement.

Se også

Bytte til gratisversjonen

Kjøp et abonnement